top of page

ProNature, produse pentru un viitor mai verde!

Curatenia casei este foarta importanta pentru mine, tinand cont ca avem un copil mic! Fac curatenie des iar alegerile mele, oricat de nesemnificative ar parea, au efecte asupra celor din jur si, mai ales, asupra planetei. Un viitor mai verde poate incepe chiar de acasa, fie prin colectarea selectiva a deseurilor, fie prin alegerea unor produse sustenabile. 

2021-11-17_20_30_33.402+0200[1].jpg
20211120112623_IMG_2033[1].jpg

Ce este ProNature?

ProNature este o gama de produse pentru curatenia si ingrijirea casei, certificate EU Ecolabel*.

Produsele din aceasta gama contin ingrediente provenite din surse naturale, in proportie de peste 95%si ambalaje obtinute din materiale reciclate si reciclabile.

* exceptand Bref odorizant de toaleta 

Gama ProNature, produse pentru curatenia casei

Somat All in One , capsule pentru masina de spalat vase, fara miros, 94% ingrediente din surse naturale, foarte eficiente pentru cele mai dificile murdarii.  

Detergent lichid de vase Pur ProNature cu recipientul din 100% plastic reciclat si peste 95% ingrediente obtinute din surse naturale

Somat All in One, lichid pentru masina de spalat vase 

Bref Pro Nature - gel pentru curatarea vasului de toaleta cu un parfum placut si 90% ingrediente din surse naturale

Bref ProNature odorizant de toaleta, 100% din plastic reciclat

Clin ProNature, solutie pentru curatarea geamurilor 

Toate produsele de mai sus contin ingrediente obtinute din surse naturale regenerabile în proportie de 95% – 99,9% (ajuta la economisirea apei si conservarea mediului inconjurator), cu 0 % fosfat de parfum si colorant. Ambalajele sunt obtinute din materiale reciclate (plastic – Cos 100% reciclat 100% r-PET sticle, 100% carton reciclat/Somat) si pot fi, la randul lor, reciclabile

bottom of page