Coltul mamicilor : poveste cu Persil Discs 4 in 1 si hainute curate

De foarte multe ori, copiii fericiti inseamna si copiii murdari! Insa hainutele murdare nu trebuie sa umbreasca fericirea lor! Voi stiti despre ce vorbesc : mancare peste tot, acuarele  si carioci  pentru ca suntem artisti, noroi pentru ca ne plac toate baltile si lista poate continua...

IMG_20191111_231355[1].jpg
IMG_20191025_141303[1].jpg

Diversificarea si hainutele murdare 

    Am avut intotdeauna grija de hainele noastre iar de cand a aparut fetita noastra, grija a crescut! Noi folosim Persil din totdeauna dar pentru ea am folosit un detergent special.

     Hainutele au fost perfecte si frumoase insa cand am inceput diversificarea, lucrurile s-au schimbat! Detergentul pentru copii nu scotea petele de mancare! Le spalam insa ramaneau foarte multe pete. Am inceput sa ii spal hainutele ei cu detergentul ei adaugam o cantitate mica de Persil. Hainutele erau din nou curate! Treptat am renuntat la detergentul special si in prezent spalam toate hainele cu Persil.

De ce imi place ?!

   Persil DISCS este primul detergent sub forma unor capsule predozate care combina patru beneficii intr-un singur disc: puterea de indepartare a petelor, stralucirea, prospetimea de durata si grija fata de tesatura.

    Imi place si pentru ca este disponibil in doua variante - pentru haine colorate si pentru haine albe. Am spalat cu el inclusiv jucariile fetitei - rezultatul?! Jucarii curate, culori vii si un parfum placut de lunga durata.  

   Insa testul suprem a fost spalarea fetelor de masa! Le-a spalat perfect, fara urme de pete!

WhatsApp Image 2019-11-18 at 18.35.38.jp

Simplifica-ti rutina de spalare a rufelor

  O singura capsula Persil Discs 4 in 1 contine cantitatea ideala de detergent pentru o spalare perfecta. Nu trebuie sa mai masori tu nimic! Simplu, nu?!

  Gelul din cele patru compartimente Persil DISCS se dizolva imediat la contactul cu apa si elibereaza putere in timpul procesului de spalare. Acum ai putere de spalare de patru ori mai mare cu Persil DISCS pentru o curatare perfecta si rufe stralucitoare intr-o singura capsula usor de folosit.

  Capsulele 4 in 1 de la Persil te ajuta sa previi supradozarea si sa economisesti timp pretios. 

 

Haine curate cu Persil Discs 4 in 1

IMG_20191123_235724[1].jpg

* amestecul unic de enzime patrunde in tesatura si indeparteaza chiar si cele mai incapatanate pete

* pastreaza stralucirea culorilor hainelor tale

* confera un parfum de lunga durata

* curata in profunzime si are grija de tesaturi

* usor de utilizat si prieten cu mediul datorita capsulelor predozate

* disponibil in doua variante, pentru o curatare in profunzime a hainelor albe, precum si a celor colorate

IMG_20191123_235820[1].jpg
IMG_20191111_231355[1].jpg

Banane cu ciocolata

O reteta usoara, cu putine ingrediente, perfecta pentru mesele de la 10 -11 luni