Coltul mamicilor : balsam si detergent cu acelasi miros inconfundabil

    Cand vine vorba de spalatul hainelor cred ca toate mamicile se confrunta cu aceleasi intrebari : Ce detergent curata mai bine? Care este mai economic? Care miroase mai bine?  Pe care il cumpar? Cu balsam sau fara? Alegerea unui detergent poate fi o sarcina dificila, mai ales cand in supermarketuri gasim atatea variante.  

   Lenor a venit in ajutorul nostru: balsam si detergent capsule Allin1 PODS cu acelasi miros irezistibil, Spring Awakening (cu miros de primavara) sau Gold Orchid (cu miros de vanilie si orhidee).  Hainele emana un val de prospetime pe tot parcursul zilei, chiar pana la 12 ore de purtare!

IMG_20200604_190834[1].jpg

De ce imi place?

   Detergentul capsule Lenor Allin1 PODS a fost creat pentru a lucra in armonie perfecta cu balsamul Lenor! Chiar e perechea perfecta. Acelasi miros irezistibil

    Imi plac ambele variante de parfum insa cel mai important este ca ambele curata foarte bine. Am spalat cu el inclusiv fetele de masa si le-a curatat perfect. Un alt plus este si facptul ca detergentul este predozat in capsule perfecte pentru o spalare. Nu mai trebuie sa masor nimic! Ma ajuta sa economisesc timp si sa evit supradozarea. E atat de simplu!

   Asa ca, daca esti in cautarea unui detergent pentru masina de spalat iti recomand sa incerci noul detergent Lenor Allin1 PODS. Te va cuceri de la prima spalare!

  

Bucura-te de curatenie si parfum intens!

* curata in profunzime si cele mai dificile pete. 

* confera un parfum de lunga durata

* are grija de tesaturi si protejeaza forma hainelor

* usor de utilizat si prieten cu mediul datorita capsulelor predozate

* hainele raman moi si catifelate

* protejeaza impotriva scamosarii si decolorarii in timp

20200604143026_IMG_4142[1].JPG

Banane cu ciocolata

O reteta usoara, cu putine ingrediente, perfecta pentru mesele de la 10 -11 luni