Manutele mici si cerealele Nestle NutriPuffs

    Desi gatesc foarte des si ii fac tot felul de gustari fetitei mele, imi place sa am in casa si o gustare cumparata pentru atunci cand nu am foarte mult timp sau plecam in vacanta. Asa ca m-am bucurat tare mult cand am primit aceste gustari minutate de la Nestle Romania. 

20191212130635_IMG_2332.JPG
20200103114203_IMG_2489.JPG

Ce sunt Nestle NutriPuffs

   Nestle NutriPuffs sunt gustari pe baza de cereale certificate ecologic, fara zahar sau sare adaugate, fara E-uri sau alte prostii. Sunt gustari perfecte, special create  pentru manutele mici ale copiilor, se topesc foarte repede in gura si sunt usor de mancat. 

 

De ce le alegem?

- calitate baby bio

- certificate ecologic

- ingrediente special cultivate pentru hrana bebelusilor

- nu sunt prajite, nu coapte

- nu au sare adaugata

- nu au zahar adaugat

- fara arome artificiale

- se topesc in gura

20191212125052_IMG_2320[1].JPG

Banane sau morcovi?

   Si ca toti bebelusii sa fie multumiti, NaturNes Bio NutriPuffs sunt disponibile in 4 variante : banane (+8 luni), zmeura (+8 luni), rosii (+10 luni) si morcovi (+10 luni). Toate variantele sunt preparate dintr-o combinatie inedita de ingrediente certificate bio (orez, grau si fructe/legume) iar textura lor este adaptata, ceea ce face ca gustarea sa se topeasca in gura. 

Burtici fericite

   Gustarile NutriPuffs eprezinta o solutie adaptata varstei fragede a celui mic, in comparatie cu gustarile/snack-urile pentru adulti ce pot contine sare, zaharuri sau grasimi in exces. Sunt ideale pentru a fi oferite copilului intre mese, atunci cand esti la plimbare, in parc, in avion, etc. 

  Ambalate in cutie metalica si sigilate cu folie de aluminiu pentru protectie si siguranta sporite, cutia este prevazuta cu un capac pentru resigilare. astfel acestea pot fi consumate timp de 14 zile de la deschidere daca sunt pastrate in conditii normale, cu capacul pus.

  Cutia este usoara, astfel incat copilul sa poata sa o tina in mana. O cutie contine 5 portii iar o portie are 30 kcal, 0.7 gr proteine si 0.1 gr fibre.

Banane cu ciocolata

O reteta usoara, cu putine ingrediente, perfecta pentru mesele de la 10 -11 luni