top of page

Filtreaza apa la tine acasa cu cana filtranta BRITA MAXTRA+

   Nu mai este un secret pentru nimeni ca apa reprezinta in jur de 70% din corpul uman iar o hidratare corecta este obligatorie pentru sanatatea noastra.

  Consumul de apa vine cu multe avantaje insa calitatea apei este extrem de importanta. O persoana adulta trebuie sa consume in jur de 35 - 40 ml apa/ kg corp, adica 2 -3 l de apa/zi, in functie de greutate. Asta inseamna multe sticle de apa, baxuri intregi! Mii de sticle de plastic care polueaza planeta! Iar din pacate, plasticul e peste tot – pe fundul marilor si oceanelor, pe malurile raurilor sau chiar in stomacul animalelor si in hrana noastra zilnica. La nivel global, doar 9% din tot plasticul produs este reciclat.  

2020-12-21 14_01_04.053+0200.jpg
IMG_20201221_141351[1].jpg

Adio sticle de plastic si baxuri de apa

   In Romania, consumul de apa de la robinet este destul de ridicat. Problema este ca aceasta contine foarte mult clor, substanta care pe termen lung ne afecteaza sanatatea. Ca sa nu ne amintim si de faptul ca reteaua de distributie este foarte veche si ruginita.

   Partea buna este ca exista solutii de filtrare a apei acasa, simple si eficiente! Iar cana filtranta Brita este o solutie excelenta! Adio baxuri de plastic si apa murdara!

De ce canile filtrante Brita Maxtra +?

  Canile Brita sunt o metoda practica, comoda si ecologica pentru a va mentine hidratat in permanenta fara a fi necesar sa carati constant sticle clasice de apa imbuteliata. Datorita dimensiunii si a formei compacte, canile pot fi depozitate cu usurinta pe raftul frigiderului.

Cana filtranta Brita este compusa din:

 • carafa din material plastic transparent, capacitatea difera in functie de modelul ales ( vezi variantele aici)

 • palnie speciala pentru filtru, din material plastic fara BPA (Bisfenol A)

 • cartus filtrant, tip MAXTRA+ cu care poti filtra apa timp de 4 saptamani sau pana la aproximativ 150 l

 • capac din material plastic, cu indicator pentru schimbarea cartusului filtrant (difera in functie de modelul ales)

       Vezi toata oferta pentru Cana Brita Maxtra + aici

    Cana este prevazuta cu cartus filtrant BRITA MAXTRA +, o versiune imbunatatita a variantei originale MAXTRA.
Tehnologia inovatoare de filtrare "MicroFlow" a cartuselor MAXTRA+ cu care sunt prevazute canile filtrante BRITA asigura de fiecare data rezultate optime, performanta lor fiind rezultatul a 5 ani de cercetare in laboratoarele BRITA din Germania. Gustul ceaiului si al cafelei, fie ele calde sau reci, va fi vizibil imbunatatit odata ce apa folosita pentru acestea a fost filtrata cu MAXTRA+. Folosind apa filtrate calcarul nu se va mai depune pe aparate si viata acestora va fi astfel prelugita.

MAXTRA+ ofera o alternativa economica si deloc daunatoare mediulului inconjurator pentru consumul de apa potabila, cartusele fiind 100% reciclabile.

   Carbunele activ, obtinut din coaja de nuca de cocos, acum prezent sub o forma si mai compacta decat in versiunile anterioare ale cartuselor de filtrare, poate filtra mai eficient o cantitate mai mare de apa. Micro-porii particulelor de carbune capteaza substantele nedorite, facand fata chiar si in lupta contra pesticidelor.

Chiar sunt eficiente canile filtrante Brita Maxtra +?

    Noul filtru MAXTRA+ este rezultatul a 5 ani de teste si cercetari, cu o performanta mai mare de reducere a depunerilor de calcar precum si a cantitatii de clor, compusi de clor si metale grele din apa (plumb, cupru). In plus, acesta nu contine BPA si este 100% reciclabil. Apa rezultata este curata si are un gust mai bun! 

   Intreg procesul de filtrare, cat si calitatea produselor BRITA sunt testate atat in laboratoarele proprii, cat si de organizatii precum faimoasa TÜV SÜD, care a atestat faptul ca produsele BRITA corespund normelor europene din industria alimentara.

   Academia Britanica de Ceai recomanda filtrele Maxtra+, fiind dovedit faptul ca aroma ceiului si a cafelei preparate cu apa filtrata cu MAXTRA+ este intensificata.

 

Beneficiile utilizarii canilor filtrante Brita 

 • Filtrare rapida, cu o scurgere usoara a apei

 • Cana are o forma compacta, cu capac pentru a proteja apa filtrata de praf si impuritati

 • Apa filtratata poate fi folosita si la gatit. Mancarea va avea un gust mai bun.

 • Bauturile precum ceaiul sau cafeaua vor avea un gust mai bun, mai intens

 • Apa filtrata poate fi utilizata pentru a uda florile sau pentru animalele de companie

 • Ideala pentru cei mici, apa curata fiind esentiala in dezvoltarea armonioasa a copiilor

 • Are gust mai bun si nu are mirosuri neplacute. 

2020-12-21 14_06_01.823+0200.jpg

Data te-am convins ca ai nevoie de o cana Brita Maxtra + intra pe www.kitchenshop.ro pentru oferta completa!

Banane cu ciocolata

O reteta usoara, cu putine ingrediente, perfecta pentru mesele de la 10 -11 luni

bottom of page